21 mai 2010

Melodia zilei : Cezara - "Să nu mă laşi"(2010.05.21)

Cezara debutează cu o cariera solo în muzica de estradă, a fost solista trupei "Edict" și de zece ani încoace - lider al formației "Cezara". A studiat la Colegiul Republican de Muzică "Ştefan Neaga", specialitatea - dirijat coral, continuând aceeași specializare la Academia de Muzică, Teatru și Arte Plastice.

S-a năsut la 21 martie, anul nașterii nu-l divulgă, într-o familie în care s-a vorbit întotdeauna corect românește și s-a discutat aprins despre literatură, muzică, artă, pentru că mama e profesoară de limba și literatura româna, iar tatăl - realizator al mai multor programe muzicale de la Radio Moldova si prezentator de concerte.

Un deceniu de activitate muzicală... Cezara a fost prima dintre interpreții moldoveni care și-au făcut o formație profesionistă. A reușit să dea un aer proaspăt rockului, în special rockului feminin, ea rămâmând un dascăl pentru noile formații...



În ultimii ani piesele au devenit mai mature. ”Să nu mă lași” a apărut într-o perioadă plină de dragoste și fericire din viața interpretei, când piesele ei au căpătat mai multa dramă, sentimente, melancolie, renunțând la vechiul stil al unei adolescente îndărătnice.

"Să nu mă laşi" este un cântec superb, versurile şi muzica rulează într-o armonie perfectă, plin de realitate, dar în acelaşi timp şi de optimism. Un cântec plin de speranţă într-un viitor fericit...

Trimiteți un comentariu