18 iunie 2010

Melodia zilei : Bryan Adams - "(Everything I Do) I Do It for You"(2010.06.18)

"Everything I Do) I Do It for You" este un cântec mai mult decât perfect, plin de lirică și profunzime, genul de cântec care rezistă mulți ani, care va place și viitoarelor generaţii.Bryan Adams, (nascut la 5 noiembrie 1959) este un cunoscut cantăreț canadian și compozitor de muzică rock, ghitarist, producător și fotograf.
Este un om destul de talentat care a meritat pe deplin numeroasele distincții și premii de care a avut parte și printre care se numără 15 Premii Grammy, Ordinul Canadei , Globul de Aur, Cel mai bun vocalist al anului 2000, 1997 și multe alte premii importante care arată recunostința publicului și a juriului cunoscător față de 30 de ani de activitate muzicală.

Pentru cuprinsul cu toate "melodia zilei", clik aici.

17 iunie 2010

Rock fan(video)

Un interviu cu un fan rock din Moldova. Starea de euforie nu cred că e de la muzică :))

11 iunie 2010

Lecţie de fiscalitate(sau cum a început corupţia)Într-o dimineaţă, stăpânitorul unei cetăţi fu trezit de nişte strigăte care se auzeau din piaţă: "Hai la mere! Mere dulci cum n-aţi mai gustat!".
Ridicându-se indispus din pat şi privind pe fereastră, văzu un târgoveţ ce vindea, într-adevăr, mere, înconjurat de o mulţime de muşterii. "Trebuie să fie tare bune merele alea", îşi spuse mai-marele cetăţii şi, făcându-i-se poftă, îl chemă pe primul său sfetnic şi îi porunci: "Ia cinci galbeni şi mergi în piaţă să cumperi mere de la târgoveţul acela".

Primul sfetnic îl chemă pe paharnic şi îi spuse: "Uite patru galbeni, du-te şi cumpără mere". Paharnicul se adresă, la rândul său, stolnicului: "Poftim trei galbeni, de care să cumperi mere de la târgoveţul acela". Stolnicul îl chemă pe primul străjer îi dădu doi galbeni şi îl trimise în piaţă. Acesta dădu un galben unui străjer din subordine, iar acela se duse la târgoveţ şi îi luă la rost: "Hei, ce tot strigi aşa? Ai tulburat somnul mai-marelui cetăţii, iar drept pedeapsă mi-a poruncit să-ţi confisc căruţa asta cu mere".
Zis şi făcut. Întors la şeful său, străjerul se lăudă: "Am făcut un târg nemaipomenit. Cu un galben am cumpărat o jumătate din căruţa cu mere a tărgoveţului". Primul străjer merse la stolnic: "M-am târguit şi, cu cei doi galbeni pe care mi i-ai dat am reuşit să cumpăr un sac cu mere!". Stolnicul - repede la paharnic: "Cu trei galbeni am luat o tolbă întreagă cu mere".
Paharnicul dosi jumătate din cantitate şi apoi merse la primul sfetnic: "Iată, cei patru galbeni mi-au ajuns doar pentru o jumătate de tolbă cu mere". Iar primul sfetnic se înfăţişă dinaintea stăpînitorului cetăţii şi glăsui: "Măria ta, iată, am îndeplinit porunca. Numai că de acei cinci galbeni n-am reuşit să târguiesc decât cinci mere".

Mai-marele cetăţii muşcă dintr-un măr şi cugetă: "Hmmm. Cinci mere pentru cinci galbeni. scump, foarte scump! Şi, cu toate astea, târgoveţul acela avea o mulţime de cumpărători. Înseamnă că lumea o duce bine, are bani. Ia să măresc eu birurile!"

sursa: forum hattrick.org

07 iunie 2010

Când ai nevoie de traducător...(video)

Ce se întâmplă când ai nevoie urgentă de un traducător, iar persoana care trebuia să te ajute nu mai este disponibilă? E simplu, vezi mai jos soluţia! Apropo, chiar dacă nu ştii engleza, vezi video că vei înţelege ideea cu siguranţă :)

03 iunie 2010

Dans extrem(video)

Crezi că tu dansezi ciudat? Sau poate prietena ta iese prea tare în evidenţă la o petrecere? Urmăreşte video de mai jos, s-ar putea să îţi schimbi părerea...Apropo, melodia/dansul se cheamă "Bate com a bunda"(loveşte cu fundul), dar cred că se subînţelege din video :)

P.S. Dansul poate fi periculos, aşa că e mai bine să nu încercaţi aşa ceva acasă...

01 iunie 2010

Melodia zilei : Mihaela Runceanu - "Să fim copii"(2010.06.01)

Astăzi e 1 iunie, Ziua Internaţională a Copiilor. Felicitări tuturor copiilor!!!

Să fim copii,
Pentru înc-o zi
În lumea lor
Fericiţi vom fi...Mihaela Runceanu (n. 4 mai 1955, Buzău — 1 noiembrie 1989, Bucureşti) a fost o cântăreaţă română de muzică uşoară şi profesoară de canto la Şcoala Populară de Arte din Bucuresti. A avut o tehnică vocală desăvârşită, fiind una din puţinele soliste de muzică uşoară care a absolvit Conservatorul.