02 iulie 2010

Moldova - adevăraţii câştigători la Eurovision 2010

Anul acesta oficial Germania a terminat pe prima poziţie la concursul Eurovision 2010. Puţini însă ştiu de înţelegerile din culise şi de faptul că iniţial, Moldova trebuia să vină cu trofeul acasă. Din motive economice însă(în Moldova nu prea avem unde să organizăm un asemenea concurs în 2011, în plus Germania deja se gândea să nu mai sponsorizeze acest concurs), s-a ajuns la concluzia că cel mai bine pentru toţi este să facă o mică rocadă. Şi anume, să i se fure locul "bine meritat" al Moldovei în detrimentul nemţoaicei, cu numele Elena.
Chiar şi la repetiţia finală, Moldova era anunţată câştigătoare a concursului, iar drept dovadă serveşte filmuleţul de mai jos.
Atenţie! Imaginile nu sunt trucate şi sunt cât se poate de adevărate.



P.S. Deşi video e real, este vorba doar de repetiţia oficială care a avut loc cu 3 ore înaintea concursului. Restul este doar un pamflet.

sursa video: kp.md

4 comments:

Anonim spunea...

Terminatii aia? :)) Poate zdubii da, dar nu vedetele de anu asta

Anonim spunea...

L.O.L.
Cu 3 ore inainte inca nici nu se votase.
Concursul e live, iar votarea a inceput in timp ce erau cantate piesele si s-a terminat cu putin timp inainte de anuntarea voturilor.

Cetăţean Turmentat spunea...

@Anonim: nu e vorba de concurs, am spus doar că e un pamflet. E doar o repetiţie, cu notele acordate la întâmplare presupun. Video totuşi e cât se poate de real

Anonim spunea...

foarte haiosi europenii astea... Cei drept, ne0au cam luat peste picior, ca sa nu zic direct ca ne-au footoot :P

Trimiteți un comentariu