10 octombrie 2010

Revenirea(+câte ceva despre reclamă și critică la adresa unimedia)

A trecut ceva timp de când nu am scris nimic. Scuze am, dar nu asta contează. Voi încerca să fac să revină acest blog la normalitate.

Acum să vă spun câte ceva despre reclamă. Nu am nimic împotriva acesteia, din contra, sunt unul din cei care consideră că reclama e ceva util dacă e folosită în mod corect şi nu se face abuz. Totuşi, când pe o pagina de internet vezi doar reclamă, sau mai bine zis nu vezi informaţia căutată din cauza reclamei, aceasta este abuz. Chestia aceasta este enervantă la culme. Tocmai din această cauză nu am mai citit ştirile unimedia de câteva zile. Mă enerva enorm de mult faptul că au reclamă peste tot unde apucă: banner sus, dreapta, mijloc(câteva), mai nou au şi nişte javascript-uri sus/jos care ocupa toată pagina. Astăzi am intrat din nou pe unimedia. Reclama de jos m-a surprins total. Poza vorbeste de la sine(precizez ca nu este trucată, este un simplu printscreen).P.S. Am salvat și acel .gif pentru cei curioși.

Voi ce credeți despre asta?...

1 comments:

Postolachi spunea...

mde, eu cind am intrat nu mai era aceasta publicitate... Nu m-am asteptat sa apara vreodat publicitate porno pe un portal de stiri asa de citit...

Trimiteți un comentariu